SLIDERHOME.png
Shadow

Chapter 3

Chapter 3 is nu alweer zo'n 24 uur aan de gang. Ik kan wel zeggen dat ik zeer aangenaam verast ben door hetgeen wat ze er van hebben gemaakt. Grote veranderingen, een schitterende map en geweldige wapens. Kort gezegd ben ik hier zeer content mee. Vandaag lekker aan het gamen geweest en we hebben al redelijk wat sprongen gemaakt. Als ik

in dit tempo door zou kunnen gaan heb ik zo alles vrij gespeeld, maar ik weet nu al dat dat niet gaat lukken. In het begin zijn er nog zoveel opdrachten waar je XP mee krijgt, maar dat worden er al snel minder, waardoor je ook minder snel kunt groeien. Dit is dan wel hetgeen wat het weer leuk maakt voor iedereen.

De eerste victory royal's hebben we ook alweer mogen bijschrijven. Nu gaan we nog uitvogelen hoe ik deze op Youtube kan krijgen. Mocht iemand dit weten, neem dan gerust contact met me op. 

Uiteraard kan ik niet alleen maar Fortnite blijven spelen, maar wil ik ook vooruitgang boeken op de Website. Hier zijn afgelopen weekend op nog verschillende items op geplaatst. Bij de pagina van Fortnite zijn er 3 filmpjes geplaats, van The End, In The Meanwhile en The Beginning. 

Verder zijn er nog zo'n 81 leuke foto's van dieren geplaatst. Om deze te bekijken -Klik dan Hier-