SLIDERHOME.png
Shadow

Crowned Victory Royale

Een van de nieuwe dingen die je hebt bij Fortnite Chapter 3 is de : "Crowned Victory Royale". Zodra je deze eenmaal hebt, ben je ook direct een Emote rijker. Met deze Emote kun je showen, hoe vaak je een Crowned Victory Royale hebt gewonnen. Bij mij persoonlijk staat op het moment van schrijven de teller op 5. Er zijn verschillende manieren om aan een

crowned victroy royale te komen. Zodra je een potje hebt gewonnen, Heb je een kroontje verdiend. In je volgende potje ben je in het bezit van deze kroon. Zodra je deze weer wint ( zonder in de tussentijd geëlimineerd te worden ) heb je een Crowned Victory Royale. 

Zodra je geëlimineerd word terwijl je een kroontje hebt, verlies je je kroontje en kan deze door iedere speler worden afgepakt. Deze kan dan op zijn beurt een crowned victory royale scoren. 

Uiteraard kun je ook zelf een kroontje vinden tijdens het spel. De grootste kans hiervoor heb ja als je zelf iemand elimineert die in het bezit is van een kroontje. Dit kroontje beland op straat en kan worden gepakt. ( het kroontje blijft niet eeuwig liggen dus wees er snel bij ) Daarnaast zijn er altijd meerdere kapers op de kust. Het kroontje is persoonlijk en telt dus niet voor het gehele team.