SLIDER HOME.png
Shadow

De Moestuin ( Deel 1 )

Sinds januari 2022 hebben we een moestuin hier in de buurt. Het is een aardig stuk grond ( circa 175 m2 ) maar er moet nog veel aan gebeuren. Uiteraard beginnen we hier vol enthousiasme mee. We hebben wel al wat ideeën om te doen met ons tuintje, maar daar zal nog wel de nodige tijd in verstreken gaan. We hebben besloten om eerst het grootste

gedeelte "klaar" te maken zodat we ook dit jaar al het nodige kunnen gaan planten.

Toen we het tuintje net kregen, zag het er als volgt uit. Al vrij snel hebben we zichtbaar resultaat geboekt. Enkele uren woeste arbeid heeft al snel een groot effect op een "verwaarloosd" tuintje. En het begint dus al ergens op te lijken. We hebben nog een lange weg te kaan, maar het begin is er. Nog een hele hoek te gaan. Dit zal waarschijnlijk de moeizaamste hoek gaan worden, want uiteraard moeten we ook al het gras en onkruid etc kwijt. We hebben misschien wel een composthoop nodig, maar om te beginnen met een hele grote berg, lijkt ons een slechte start. In ieder geval hebben we nu een gedeelte gereed, waar al op geplant zou kunnen worden. Dit gaan we dan ook snel doen. Misschien nog wat aan de vroege kant, maar dat is meer voor latere zorg. We willen dan toch al dit jaar kunnen profiteren van onze inspanningen. 

In het volgende bericht zullen we verder kijken naar de vorderingen in onze moestuin. Check geregeld even de pagina om hiervan op de hoogte te blijven.