SLIDERHOME.png
Shadow

Fotografie

We zijn ondertussen de foto's aan het toevoegen bij de categorie, Fotografie. De eerste staan momenteel online. Het uitzoeken op de pc gaat iets minder snel als gehoopt. We hebben er duizenden foto's op staan, maar deze zijn niet allemaal geschikt om ook echt online te plaatsen. Vervolgens moet er nog even een randje omheen en een watermerk erin.

Naar verwachting zullen er nu snel meer foto's geplaatst gaan worden. Het randje voor staande en liggende foto's zijn ondertussen gereed en kunnen keer op keer gebruikt worden. Waarschijnlijk dat er morgen wat foto's van dieren en vakantie geplaatst geen worden. Het is me wel opgevallen dat veel vakantiefoto's beter zijn op het moment dat ze gemaakt worden. Het is waarschijnlijk toch de ervaring die je erbij hebt als je op locatie bent. Maar er zitten evengoed toch leuke exemplaren tussen die we graag met de wereld willen delen. We hopen dan ook dat jullie deze met net zo veel plezier bekijken als wij hebben gehad tijdens het maken ervan.

De eerste foto's staan op dit moment online. We hebben ons vooralsnog beperkt tot enkel de horizontale foto's. Deze komen voor mijn gevoel beter over op de pagina's Aangezien we er hier toch de meeste van hebben, kunnen we verschillende slides in elkaar gaan zetten. Iedere slide zal dan ook maximaal 50 foto's bevatten om het laden hiervan enigszins wat te beperken. Dus vooralsnog 50 foto's per pagina. 

Zodra we een leuk programma hebben gevonden om slideshows te maken, zullen we van hier uiteraard nog gebruik van gaan maken en deze vervolgens posten op on YouTube Kanaal.