SLIDER HOME.png
Shadow

Home

Onlangs weer begonnen aan de herinrichting van de website. Eigenlijk kunnen we niet over herinrichting praten aangezien we de vorige website compleet hebben verwijdert en helemaal opnieuw zijn begonnen. Eigenlijk gaan we dus gewoon een nieuwe website maken waarin we de oude ideeën opnieuw aan het licht gaan brengen, maar dan in een nieuw

jasje. Alle zaken die op de vorige site aan het licht zijn gekomen, komen hier ook weer terug, maar dan uitgebreider en overzichtelijker. 

We konden er ook voor kiezen om alles werkelijk te herinrichten, maar eigenlijk wisten we niet goed waar we zouden moeten beginnen en leek het ons makkelijker en beter om compleet opnieuw te beginnen met het idee om het vanaf het begin af aan goed aan te pakken. Uiteindelijk zien we dit dan ook als een leer momentje. Helaas gaat hier wel de nodige tijd in zitten, maar we vinden het niet erg om dit te doen. 

Op dit moment zijn we er ook al achter gekomen, dat niet alles precies zo werkt als we het van te voren bedacht hadden, maar daar vinden we nog wel een manier voor om dit voor onszelf ook in goed te krijgen. Het grootste verschil zal hem gaan zitten in de backend ( het beheerders-gedeelte ). Over de front-end waren we eigenlijk best wel tevreden. Er zou waarschijnlijk onnodig veel tijd gaan zitten om de back-end aan te passen, de front-end te controleren en te blijven hopen dat alles goed blijft functioneren. 

We hadden dan nog niet zo heel veel op de site staan, dus opnieuw beginnen leek ons het beste idee. Ondertussen hebben we ook al wat meer ervaring opgedaan met Joomla en gaat het werken ermee ook steeds beter en sneller. 

Houd in ieder geval de site goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.