SLIDERHOME.png
Shadow

Horizon

De laatste tijd ( Dagen/Weken ) een beetje in de ban geraakt door het spel Horizon. Op zich een hartstikke mooi spel. Het nadeel hiervan is dan wel dat we iets minder tijd over houden om aan de website te werken. Uiteraard zijn we naast Horizon ook nog dagelijks bezig met Fortnite, maar hierover later meer. Het spel Horizon heeft me zo aangegrepen

dat ik me eigen erop betrap zomaar een gehele avond hierin verdiept te zijn, zonder enig tijdsbesef te hebben. We gaan over dit spel dus ook iets dieper in op de website. Op de games pagina, kun je al een trailer vinden van het spel. 

Onlangs hebben we op de PS4, Playstation now afgesloten. Vervolgens de App op de PC gezet en Streamen maar. Persoonlijk zou het mijn voorkeur hebben om het spel te downloaden om op deze manier een iets stabielere verbinding te hebben. Over het algemeen gaat het streamen best goed. Zelf heb ik er een vrij goede pc voor, maar soms is het wel te merken wanneer we met meerdere pc's, tablets, telefoons en tv online zijn. 

Wanner je begint met het spel te spelen, krijg je al vrij snel een redelijk lange intro om je verhaal te starten. Vervolgens val je als klein meisje ( Aloy ) in een grot en vanaf daar gaat het spel beginnen. In het begin is het nog een beetje aan de saaie kant, maar al snel gaat hier verandering in komen. De grot waarin je valt is een beetje bedoeld om je aan de besturing te laten wennen. 

Zodra je de uitweg van de grot gevonden hebt, krijg je een soort van 2e intro. Vanaf dit moment gaat eigenlijk het echte verhaal van start. 

Benieuwd naar meer, bekijk dan snel de trailer en bezoek de Horizon Pagina.