SLIDER HOME.png
Shadow

Horizon Zero Dawn™

Enige tijd geleden eens begonnen met het spel Horizon Zero Dawn. Ik had geen flauw idee wat ik ervan moest verwachten, maar had al snel de smaak te pakken. Na een poos gespeeld te hebben, ben ik op het idee gekomen dat het wel leuk zou zijn om hier het een en het ander van te gaan streamen. Vervolgens een nieuwe game gestart en kwam tot

de ontdekking dat ik niet met mijn gebruikelijke programma kon streamen. Onze oudste zoon kwam toen met het idee om OBS te instaleren en inderdaad, dat werkt prima. 

Ik kan natuurlijk gaan vertellen waar het verhaal over gaat, maar je zou ook even kunnen kijken naar onderstaande filmpjes om zo enige indruk te krijgen van de wereld waarin Aloy zich bevind, 


Vervolgens begint het echte spel. Dit speelt zich af in een schitterende grote open wereld. Je kunt het spel op verschillende manieren doorlopen. Je kunt er doorheen racen of je kunt er voor kiezen om alle missies en sub-missies te halen. Naarmate je het spel speelt, speel je steed meer stukken open op de kaart. Het spel deed mij veel denken aan Farcry. Deze heb ik eerder redelijk wat gespeeld op de Playstation. Tegenwoordig ligt mijn voorkeur meer bij spellen op de PC. Uiteraard moet je daar wel de pc voor hebben om ook de juiste beleving te krijgen tijdens het gamen. Wat dat laatste betreft hoor je mij niet klagen, maar uiteraard mag het altijd nog beter.

Binnenkort zullen er meer streams gaan volgen van de gameplay van Horizon, maar dat ligt op dit moment even stil. We zijn dan ook druk bezig met onze sites en daarnaast zijn we ook weer wat meer aan het genieten van het weer op dit moment. Even iets minder gamen dus.