SLIDER HOME.png
Shadow

Pesaja.nl

Als je ooit het idee hebt dat er even niets aan de website gebeurt, zijn we waarschijnlijk even bezig op onze andere site: Pesaja.nl. Deze site is er speciaal voor de liefhebber van PaintShopPro. Hier kun je lesjes volgen om op deze manier zelf leuke plaatjes te maken. Deze kun je vervolgens weer posten op je Facebook of waar je maar wilt. Als je de

technieken een beetje onder de knie krijgt, zijn de mogelijkheden eindeloos. 

De eerste lessen staan al enige tijd op de site. Naarmate de tijd verstrijkt en de lessen worden gevolgd zullen we nieuwe lessen plaatsen. Tot die tijd zijn we even bezig met alle filters testen en deze online te zetten, het maken van Tubes zodat je hiermee aan de slag kunt. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar allerlei ander materiaal waar je weer leuke creaties mee kunt maken. Alles wat we hier gaan plaatsen, kun je kosteloos gebruiken. 

Enkel de aanschaf van het programma zelf, daar kunnen we je niet bij helpen. Gelukkig is het programma niet al te duur en als je het eenmaal in bezit hebt, kun je er jaren mee vooruit. Uiteraard komt er wel jaarlijks een nieuwere versie uit, maar dat mag de pret niet drukken. Jouw gekochte versie zal nog gewoon prima functioneren. Overigens zijn alle lessen die op dit moment geplaatst zijn en worden getest op de huidige versie.

Als je bedenkt dat wij nog ruim 1000 lessen op de schap hebben liggen die we gaan plaatsen met deze versie, dan kun je zeker nog wel even vooruit zonder enig probleem. 

Ook voor al je unieke tubes kun je bij ons terecht. Alle tubes die wij op de hierop bestemde pagina's plaatsen zijn door ons zelf gemaakt. We hebben er op dit moment bijna 200 op de site staan. Op dit moment nog hoofdzakelijk personen ( inclusief 18+ Tubes )  Hier zal dan ook snel verandering in gaan komen en zullen de tubes gaan uitbreiden. 

Neem gerust even een kijkje door op bovenstaande button te klikken. En check dan ook geregeld of we nieuwe tubes hebben toegevoegd. Als we hier 1 dag mee bezig gaan staan er al snel wat meer tubes op de pagina die jij vervolgens weer kunt gebruiken om je eigen unieke plaatjes mee te maken.