SLIDER HOME.png
Shadow

Wildlands Emmen

Afgelopen 18-04-2022 voor de eerste keer naar Wildlands geweest. We kenden de dierentuin alleen nog maar van de oude setting. We vonden het altijd een van de mooiste dierentuinen van het land. De verwachtingen die we hadden waren dan ook vrij hoog. Echter de verhalen die wij gehoord hadden spraken dit tegen. Maar goed, om een oordeel 

te kunnen vellen, moet je er toch zelf geweest zijn. Helaas kunnen we zeggen dat ook wij wildlands stukken minder mooi vonden als het oude park. Niet dat we geen leuke dag hebben gehad of zo, maar als je alles gaat bekijken is Emmen bijna 2 uur rijden vanaf hier. Als je je eigen dan afvraagt of dat het waard is, zou ik zeggen van niet. We zijn al enkele mooiere dierentuinen voorbij gereden voor dat we daar zijn. 

Nogmaals we hebben echt wel een leuke dag gehad en leuke dingen gezien. Het werkt alleen niet in hun voordeel dat de lat eerder zo hoog is weg gelegd. Waarschijnlijk als wij zelf dichterbij hadden gewoond, zouden we er nog wel vaker naartoe zijn gegaan, maar vanaf dit punt waar we nu zitten is die kans vrij klein. 

We zullen nog even enkele foto's plaatsen van deze dag.

Voor meer foto's van deze dag kun je naar onze fotografie-pagina gaan

< Klik hier om naar deze pagina te gaan >

( mocht je toevallig al kaartjes besteld hebben, geen paniek het is een leuk park, maar onze verwachtingen waren te hoog )