SLIDER HOME.png
Shadow

YouTube

Ook zullen we geregeld wat op YouTube gaan plaatsen. Vergeet vooral niet om je te abonneren op ons kanaal om op de hoogte te blijven van diverse ontwikkelingen. We gaan sowieso iedere speciale gebeurtenis van Fortnite op ons kanaal plaatsen. Daarnaast zijn we begonnen met enkele stukken van Horizon Zero Dawn ( eerdere deel ). Forbidden

West hebben we vooralsnog alleen maar op de playstation staan en hier zijn we nog niet mee aan het streamen. Wat we nog meer op YouTube gaan plaatsen weten we nog niet, maar wellicht dat hier ook nog foto rapportages bij gaan komen. We zullen wel zien waar we allemaal aan toe gaan komen. Onze eerste prioriteit ligt op dit moment bij het vullen van onze 2 websites. Hier gaan we trouwens ook al op een mooi tempo mee verder. 

Hieronder onze eerst geplaatste video op on YouTube kanaal:

We weten het... Het is niet echt toepasselijk om de eerste video :"The End" te noemen, maar het kwam nou eenmaal zo uit. Dit zegt verder niets over het verdere verloop van ons kanaal. 

Mocht je eens willen kijken op ons YouTube kanaal klik dan op de onderstaande button. En vergeet vooral niet om je te abonneren.