SLIDERFORTNITE.png
Shadow

FORTNITE


Officiële trailer


Ontdek een modern gamefenomeen

Maak deel uit van een multiplayer-fenomeen dat zich voortdurend ontwikkelt. Elk van de drie belangrijkste gamemodi beschikt over unieke gameplay, vrij te spelen beloningen en nieuwe dingen om te ontdekken. 

Vecht samen met je vrienden in een immense eliminatiewedstrijd en zorg dat jullie als laatste overblijven in de modus Battle Royale. Werk samen om jullie eigen Fortnite-droomwereld te maken in de modus Creative . Of ga met maximaal drie vrienden de strijd aan met hordes monsters in de modus Save the World.

Elke gamemodus blijft doorontwikkelen door middel van wekelijkse updates waarin wapens worden toegevoegd of verwijderd en evenementen worden geïntroduceerd. Seizoensupdates zorgen voor veranderingen in de gamewereld, nieuwe vrij te spelen beloningen en nieuwe in-game functies.

Er geldt maar één regel: hoe meer je speelt, hoe meer je verdient.

Fortnite Battle Royale

Neem het op tegen 100 spelers in een wedstrijd waarin je zult plunderen, dingen zult bouwen en schietpartijen zult aangaan. Bereid je voor op chaos en een compleet onvoorspelbare online ervaring.

Laat je meeslepen door deze free-to-play battle royale-ervaring tegen 100 spelers. Elk seizoen wordt de strijd groter en wilder.

Dankzij grote, verwoestbare omgevingen is elk potje anders. Bouw forten, ga op zoek naar buit en werk samen met vrienden om je Victory Royale te verdienen.

De Fortnite Crew

Fortnite Crew is de ultieme abonnementsaanbieding voor Fortnite-content die je niet mag missen! Word lid en ontvang het volgende:

  • Battle Pass inbegrepen voor het volledige seizoen - Als lid van de Fortnite Crew heb je altijd toegang tot de Battle Pass van het huidige seizoen!
  •  
  • Elke maand 1000 V-Bucks - Leden van Fortnite Crew ontvangen elke maand 1000 V-Bucks. Geef ze uit aan je favoriete content uit de Item Shop!
  •  
  • Ontvang een maandelijks Crew-pack! - Ontvang een exclusief Fortnite Crew-pack, een bundel met altijd nieuwe outfits, alleen voor alleen Fortnite Crew-leden.
  •  
  • Crew-abonnees ontgrendelen meteen de Fortnite Crew Legacy Set! Voor elke maand dat je een actief lidmaatschap hebt, zul je een nieuwe fase van de Legacy Set ontgrendelen. In totaal zijn er zes fases

( Bron Playstation.com )