SLIDERGAMES.png
Shadow

Games


We zullen hier diverse games gaan behandelen en onder de loep nemen. Zelf spelen wij verschillende (online) games. Onze ervaringen hierin willen wij dan ook graag met jullie delen. Daarnaast zullen we deze pagina gaan gebruiken om andere games te promoten, maar deze zullen we dan niet direct verder gaan uitwerken op de website. Misschien ooit in de toekomst, maar vooralsnog houden we het bij 3 games. Namelijk :


DE SIMS 4

(Officiële trailer van De Sims 4)

Het standaard spel is redelijk beperkt, maar dit kan toch voor lange tijd plezier geven voor jong en oud. Persoonlijk vind ik het spel een stuk leuker wanneer er uitbreidingen bij geïnstalleerd zijn. Sommige spelen echt het spel. Er zijn verschillende websites met verschillende challenges. Andere geven de voorkeur aan het bouwen van huizen en dergelijke. 


EURO TRUCK SIMULATOR 2

(Officiële trailer van Euro Truck Simulator 2)

Standaard heb je een behoorlijk stuk om te ontdekken. Ook hier geef ik de voorkeur aan het spel met hierin verschillende Mods. Uit ervaring kan ik zeggen dat zeker niet iedere Mod een succes is. Zelf houden wij het enkel bij Mods van ProMods. Voor een paar centen kun je de snelle download doen. De langzame download is gratis. Deze mods werken bij ons prima en breiden het spel veel uit. 


FORTNITE

(Officiële trailer van Fortnite chapter 3)

Mijn persoonlijke favoriet. Verschillende Game-Modes. Lekker schieten tot er 1 over blijft. Ook kun je bij Creative andere games joinen of daar je eigen game bouwen. Deze kun je openbaar maken voor de rest van de wereld, maar daar zitten wel wat regels aan. Het huidig seizoen loopt alweer op z'n einde. Zodra deze beschikbaar is, zal de trailer uiteraard ook hier te vinden zijn. 


HORIZON

(Officiële trailer van Horizon )