SLIDER HOME.png
Shadow

Jansen-Heesch


Wij zijn Jansen-Heesch. Een gezin met 2 kinderen. Allemaal behoorlijk actief op internet. We hebben ruim ervaring met het bouwen en onderhouden van websites en fora. we hebben er dan ook al verschillende gehad. Op dit moment richten we ons op 2 websites en daarbij behorende social media. 

Begin 2022 zijn we hier helemaal opnieuw mee van start gegaan. Hiervoor had het een poosje stil gelegen. Dit door verschillende redenen, maar nu gaan we er weer vol vertrouwen tegen aan. De websites waar we ons dan op dit moment mee bezig houden zijn:

Jansen-Heesch.nl

Pesaja.nl

Jansen-heesch zal zich op diverse onderwerpen gaan richten. We hebben verschillende hobby's en deze willen we allemaal aan het licht gaan brengen. Denk hierbij aan : games, films, series, fotografie, moestuin en nog meer dingen die ons bezig houden. Van sommige onderwerpen zul je misschien alleen blogberichten langs zien komen, van andere berichten vinden we het weer leuk om hier 1 of meerdere pagina's aan te besteden. Kortom hebben we nog voldoende werk te verzetten voordat we hier ons werkelijk doen bereikt hebben. 

Pesaja staat in het teken van PaintShopPro (PSP). Hier kun je in eenvoudige stappen mooie afbeeldingen leren maken. Ook zul je hier al je benodigdheden kunnenvinden om deze afbeeldingen te kunnen maken. Pesaja zal zich naast de website ook fanatiek bezig houden op Facebook.

Pesaja op Facebook

Dit alleen al om ieders afbeeldingen te posten en hier reacties op te geven. Daarnaast kun je hier ook terecht met al jouw vragen opmerkingen tips en of gewoon voor de gezelligheid. Eerder hebben we hier diverse fora in gehad om dit te doen, maar van dat concept willen we af en gaan het nu eens op deze manier proberen van de grond te krijgen. Om een forum goed te onderhouden en draaiende te houden is een uiterst tijdrovende zaak welke vaak dan ook onderschat word. Op deze manier hopen wij hier betere lijnen in te kunnen krijgen en de website zelf mooi schoon en overzichtelijk te kunnen houden.